Nyt tag

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft, men der også muligheder for ovenlysvinduer, kviste og lignende.

Et tag som er iorden

Trænger huset til et nyt tag, udskiftning af tag eller tagrenovering, så er vi lige det tømrerfirma du leder efter. Vi udskifter og renoverer alle typer tag lige fra eternittag, tegltag, betontegltag, glaseret tegltag m.v. og sørger for, at tage højde for alle de nødvendige byggeregler samt energikrav, der er i dag, når man skal renoverer taget eller have nyt tag.

Vi ønsker, at  vores kunder oplever en god dialog og proces. I samråd med vores kunde, finder vi den helt rigtige løsning og pris på det nye tag eller tagrenovering, hvor der er taget højde for ALT.

Du kan derved trygt læne dig tilbage og bare nyde at kunne følge med i byggeriet af dit nye tag eller tagrenovering, mens vi holder styr byggeregler, overholdelse af tidsplaner m.v. Du vil altid få en klar forståelig aftale og tilbud hos os, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Vi hjælper dig med at få det flotte nye tag, du lige går og drømmer om, som du kan få stor glæde af mange år ud i fremtiden.

byggaranti     danskbyggeri

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

IMG_3038