Interieur og indretningsløsninger

Når standardinteriør ikke er nok til at skabe den rette stemning eller funktion, så kan vi hjælpe med løsninger og specialfremstillinger.

Private

Går du og drømmer om din egen specialbyggede bogreol? Har du brug for en hems, eller skal du have lavet et møbel på special mål og ønsker? Så er vi i stand til at lave det. Med sans for stil kan vi snedkerere din specialindretning så det passer til din smag og dit hjem.

Restaurant eller bar?

Skal du have totalindrettet din restaurant, eller blot have bygget en bar, så har vi ideerne og erfaringen du har brug for. Vi tidligere stået for produktion af indretningsløsninger for både restauranter og barer. I porteføljen er vi stolte af at have Grillen burgerbar, Høghs og Foderbrættet. Vi sørger for at holde prisen nede og kvaliteten i top, og rådgiver gerne i forhold til materialer.

Kontormiljøer og specielle rum

Vi samarbejder med arkitekter ved indretning og produktion af specielle indretningsløsninger. Når der skal bygges skabe, skillevægge, eller en idé hvor vinklen ikke altid er 90 grader, er woodcraft den rette partner til klare opgaven. Vi fortsætter indtil produktet sidder på millimeteren.

I porteføljen er vi stolte over at have indrettet Red Bull Studios, og kontormiljø i København, i samarbejde med Phoam studios. Vi byggede blandt andet deres receptionsdesk som består af polygoner sammensat på led og tværs.

Vi har også bidraget til indretningen af Karnov gruppens kontormiljø. Kontorerne er nøje indrettet, med materialevalg og mål som passer til gruppens virke. De speciallavede bogreoler var en af de større opgaver for dem.

danskbyggeri   byggaranti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

Copyright - Phoam studio