Facaderenovering

Muligheden for at udvide din bolig, så den får både funktionelle og æstetiske gevinster, er større, end du forestiller dig.

Facaden er det første de fleste ser og beundre. Men den er mere end det. Facaden eller murværket er en vigtig del af bygningen.Derfor er facaderenovering også en vigtig del af bygningens bevarelse. Det er vigtigt at genskabe eller forandre facadens oprindelige egenskaber. Dermed også facadens sammenhæng samt design og genetablere den beskyttende overflade. Af hensyn til husets værdi, levetid, udseende og indeklima, er det en god investering at efterse og eventuelt renovere din facade. Med vores erfaring inden for facaderenovering kan Woodcraft efter nøje gennemgang rådgive dig, om der er behov for facaderenovering.

Hjælp til design

Vi lytter altid til dine ønsker som kunde, og i samarbejder med dig finder vi frem til en helt rigtig løsning, der passer til dine ønsker og behov både design og prismæssigt. Vi kan hjælpe dig med at renovere dine nye facader, uanset størrelse det skulle være. Du kan naturligvis selv være med til at designe det, og vi hjælper dig med at få din drømme bolig. Hvis du gerne vil have en arkitekts hjælp kan Woodcraft’s samarbejds partner også klare det.

GetThumbImage (1)