Døre & Vinduer

Står den på nye døre eller vinduer, så leverer og monterer vi dem gerne. Det vil sige at du får præcis de vinduer, der passer til dit hjem eller din tilbygning. Hos Woodcraft har vi mange års erfaring med udskiftning af døre og vinduer derfor tør vi godt love at din bolig for en fremtidssikret kvalitetsløsning.

Vinduer og døre efter mål

Vi er altid friske på at komme og giver dine vinduer og døre en gennemgang, hvor vi imens tager mål til hvert enkelt vindue og dør, inden vi giver dig et uforpligtende tilbud på udskiftning og montering af vinduer efter lige dine mål. På den måde sikrer vi dig at får vinduer og døre efter de helt rigtige mål, og vi kan rådgive dig omkring materialer og farver ved samme lejlighed, inden vi starter på udskiftning og montering af vinduer.​

Rådgivning om produkter

Vil du/i gerne se, hvilke muligheder du/i har i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre, kan vi tilbyde at komme forbi og rådgive jer om de vinduer og døre vi har gode erfaring med. Derfor kan vi præsentere en masse forskellige produkter for dig/jer.

Private og erhverv

Vi har gennem mange år udført udskiftning og montering af døre og vinduer for både private og erhverv i København/ Nordsjælland.

 

danskbyggeri    byggaranti

Vi er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

 

IMG_2290