Skærmbillede 2015-11-19 kl. 22.25.13

Din personlige byggerådgiver

Tag Woodcraft med som din byggerådgiver, når du fx skal købe bolig eller have udført bygningsforbedringer såsom tilbygning, tag, vinduer eller håndværksarbejde generelt. I det lange løb kan det betale sig at få byggerådgivning omkring jeres nye bolig.

Rådgivning

Som byggerådgiver sikre vi byggeprocessen, at du som bygherre bliver rustet til at træffe de rigtige valg undervejs i projektet. Det kræver rigtig meget at genenemføre et byggeprojekt, og det kan derfor som bygherre være en rigtig god ide at have en erfaren byggerådgiver med sig.

Rådgivning af byggetilbud

De fleste fristes til at tage det billigste tilbud, når der skal bygges om eller renoveres, men det billigste tilbud kan i nogle tilfælde koste flere penge oftest pga. manglende oplysninger i forbindelse med nævnte leverancer og arbejdsydelser i deres tilbud. Derfor er det vigtigt for os i Woodcraft at få det hele beskrevet til den sidste detalje, så fagsproget bliver forståligt for byggeherre. Så har byggeherre de bedste muligheder for, at det hele bliver gjort rigtigt fra starten.

Proces

Der er rigtig mange ting at tage stilling til før dit drømmehus står helt færdigt. Det kan oftes være ret så uoverskuelig men den proces skal Woodcraft nok hjælpe med, da vi har samarbejde med fagfolk i samme kvalitet som hos os i Woodcraft. Vi smutter ikke før byggeherre er glad.

Byggerådgivning ved boligkøb

Hvis du skal købe bolig er det vigtigt at være sikker på ikke at købe katten i sækken. Vi kan være med til at inspicere boligen, og give et overslag på omfanget af nødvendige forbedringer.

Vi kan tilbyde dig rådgivning, når du skal foretage bygningsforbedringer i din bolig som fx tilbygning, nyt tag, vinduer mm. Vi kan ligeledes rådgive dig, hvis du vil købe ny bolig, hvor der er behov for bygningsmæssige forbedringer.

Har du planer om at foretage bygningsforbedringer i din bolig, så er det en rigtig god ide at få en kompetent og præcis rådgivning omkring de forskellige dele af byggeprocessen, og naturligvis de omkostninger der vil være ved forskellige løsningsmuligheder.

Man kan ofte fristes til at tage det billigste tilbud, når der skal bygges om eller renoveres. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på de forskelle der kan være i mellem tilbuddene, som kan betyde ekstraomkostninger senere i byggeprocessen.

For os i Woodcraft er det essentielt at få det hele beskrevet til sidste detalje, så man som bygherre ikke oplever ekstraomkostninger i forhold til den indgåede samarbejdsaftale.