IMG_3038

Tag og tagrenovering

Taget udgør en vigtig del af husets fremtoning. Et nyt tag er derfor en oplagt mulighed for at give din bolig et stilmæssigt løft, men der også muligheder for ovenlysvinduer, kviste og lignende.

Lær mere >
775840_547973911887996_2066242704_o

Lydisolering

Vi har oparbejdet en stor erfaring med lydisolering af rum. Har du et lokale, hvor der fx spilles meget høj musik og skal der tages hensyn til naboer, så kan vi hjælpe med de sidste nye løsninger.

Lær mere >
IMG_6527

Køkkener

Vi monterer dit nye køkken og foretager de tilpasninger der er nødvendige – ligesom vi også kan renovere og modernisere dit eksisterende køkken.

Lær mere >
Skærmbillede 2015-11-19 kl. 22.25.13

Byggerådgivning

Tag Woodcraft med som din byggerådgiver, når du fx skal købe bolig eller have udført bygningsforbedringer såsom tilbygning, tag, vinduer eller håndværksarbejde generelt. I det lange løb kan det betale sig at få byggerådgivning omkring jeres nye bolig.

Lær mere >
IMG_3157

Gulve

Trænger dit hjem, din butik eller andre lokaler til nyt gulv, hjælper vi dig gerne med at finde den løsning, som opfylder dine behov og forventninger.

Lær mere >
IMG_3116

Facaderenovering

Facaden er det første de fleste ser og beundre. Men den er mere end det. Facaden eller murværket er en vigtig del af bygningen.Derfor er facaderenovering også en vigtig del af bygningens bevarelse.

Lær mere >
IMG_3144

Tilbygninger

Skal du have bygget en tilbygning, så kan vi stå for hele processen. Vi kan varetage dit byggeprojekt hvis du skal have lavet en tilbygning, lige fra rådgivning før projektet, teknisk tegning af bygningen/konstruktionen og til opbygningen.

Lær mere >
IMG_2290

Døre og vinduer

Står den på nye døre eller vinduer, så leverer og monterer vi dem gerne. Det vil sige at du får præcis de vinduer, der passer til dit hjem eller din tilbygning.

Lær mere >
Copyright - Phoam studio

Indretningsløsninger

Når standardinteriør ikke er nok til at skabe den rette stemning eller funktion, så kan vi hjælpe med løsninger og specialfremstillinger.

Lær mere >