VORES FILOSOFI

– finder altid en løsning

Det handler om godt håndværk og om at være der for kunden. Det er essensen af WOODCRAFT, og er det, der gør, at langt de fleste af vores kunder melder tilbage, at de er tilfredse med arbejdet og har haft en god oplevelse med os.

Gør det med ære
Vi er fire erfarne tømrere i firmaet, og vi både bygger, reparerer og renoverer alt inden for tømrer/snedker-faget. Vi udfører arbejdet med ære, og du slipper ikke af med os igen, før alt står, som det skal, og alle parter er fuldt tilfredse med resultatet.

Ægte gentlemen i dit hjem
Noget som har vist sig at gøre mange kunder glade er, at vi altid forsøger at minimere vores tilstedeværelse, når vi arbejder hos dig. Vil du helst undgå et stillads midt i rosenbedet, når taget skal lægges på ny, eller er det bedst ikke at larme midt på dagen, når familiens yngste medlem skal have sin skønhedssøvn, så finder vi ud af det.

Til at stole på
Vi er desuden mænd af vores ord, så du kan trygt stole på at priser og tider altid bliver overholdt. Og sker der ændringer i forbindelse med byggeriet, bliver du naturligvis omgående informeret.

Vi betragter generelt Nordsjælland / København som vores primære arbejdsområde.

VI TILBYDER

Vores kompetencer spænder vidt, og vi kan eksempelvis være behjælpelige med:

 

byggaranti     danskbyggeri

Woodcraft er medlem af Dansk Byggeri og tilsluttet BYG GARANTI ORDNINGEN, hvilket sikre dig dit byggeri.

LAD OS STARTE DIALOGEN IDAG

Foto: Håndværker.dk

Asger Hoffmann

Tømrermester

Asger er stifter af Woodcraft og kan skrive utallige projekter på sit CV. Med sit brede netværk inden for byggebranchen er der ikke den opgave der ikke kan løses. Han slutter aldrig før resultatet er helt perfekt og går aldrig på kompromis med materialer.

Kontakt Asger:

Tlf.: 24 66 13 16
Mail: asger@woodcraft.dk